Een overzicht van onze prijzen

U wordt vriendelijk verzocht om contant te betalen.
Er is helaas geen pinautomaat.

Therapie Massage

Therapie Massage

De therapie massage is een combinatie van verschillende technieken ter ondersteuning bij het oplossen van uw lichamelijke klachten waardoor uw lichaam weer in balans komt. Veel voorkomende klachten zijn: Muisarm; Tennisarm (tenniselleboog); Golfarm (golferselleboog); Studentenarm; Pijnlijke benen en knieën.

60 min €65 | 90 min €95

Rug- nek- en schoudermassage

Rug- Nek- & Schoudermassage

Met een rug-, nek- en schoudermassage geniet u van een ontspannende massage waarbij de volle aandacht naar deze zones gaan.

60 min €65 | 90 min €95

Thaise Tok Sen Massage

Spierknoop Massage

Met de Spierknopen Massage of Triggerpoint Massage worden onder andere met behulp van Tok Sen een of meerdere spierknopen of triggerpoints behandeld. Heb je last van een pijnlijke nek, schouder, rug, armen of pijnlijke benen? Dan zou het zo maar kunnen dat je een of meerdere spierknopen hebt. Om je spieren te “troosten” wordt er afgesloten met een ontspannende massage.

60 min €65 | 90 min €95

Sportmassage

Sportmassage

De sportmassage is officieel ontwikkeld om de lichamen van atleten optimaal voor te bereiden voor hun prestatie of om te herstellen na afloop hiervan. De spieren en pezen die het zwaarst worden belast worden hierbij gemasseerd. Zowel ter preventie als herstel en om ze zo het beste fit te houden.

60 min €70 | 90 min €105

Voetreflexmassage

Spa Voetreflexmassage

De organen van de mens zoals hart, longen, maag, darmen en nieren zijn in de vorm van meridianen terug te vinden op de voetzool. De voetzool wordt gezien als de spiegel van het lichaam. Elke behandeling begint met een voetbad met Chinese kruiden die ontgiftend werken en de bloedsomloop stimuleren.

30 min €40 | 60 min €60

Hoofdmassage

Hoofdmassage

Bij veel massages sluit ik af met een korte hoofd en gezichtsmassage. Dit wordt als zeer prettig ervaren en daarom ook los te boeken. Droom weg tijdens deze heerlijke massage van het hoofd en gezicht. Ook erg fijn als je last hebt van hoofdpijn en migraine.

30 min €40

dōTERRA Olie Aromatherapie Massage

dōTERRA Olie Aromatherapie Massage

Krijg weer nieuwe energie met de aromatherapie massage. Geniet van een ontspannende massage met de pure essentiële oliën van dōTERRA, die allemaal een verschillende helende werking hebben. De essentiële oliën hebben het vermogen om te ontstressen of te verfrissen, maar ze worden ook ingezet om kwaaltjes en pijntjes te verhelpen. Door een massage met aromatherapie ontwaken al je zintuigen en zit je weer lekker in je vel.

60 min €65 | 90 min €95 | 120 min €125

Thaise Yoga Massage

Thaise Yoga Massage

Traditionele Thaise massage of nuad phaen boran, is een van ’s werelds oudste geneesmethoden. De Thaise mensen zagen ziekte als onbalans in het lichaam of de geest en ze zochten hulp in de lokale tempel. Zij werden behandeld met de vier elementen van de traditionele geneeskunst: spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden en massage. Deze massage kan gegeven worden met kleding aan.

60 min €65 | 90 min €95

Klassieke Zweedse Massage

Klassieke Zweedse Massage

De Zweedse massage staat ook wel bekend als de Klassieke massage. Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van langzame, glijdende bewegingen. Ik kneedt en wrijf met de bloedstroom mee richting het hart, om de bloedcirculatie te stimuleren. Naast de behandeling van de oppervlakkige huid, worden ook de gewrichten gemasseerd, waardoor de bloedsomloop kan worden gestimuleerd, ontspanning teweeg gebracht wordt en de bewegingsvrijheid vergroot.

60 min €60 | 90 min €90

Manuele Lymfedrainage

Manuele Lymfedrainage

De Manuele Lymfedrainage is een hele zachte massage die bestaat uit een lichte aanraking van de huid en de direct daaronder liggende weefsels. Door de zachte, schuivende en pompende beweging wordt de stroming van de lymfe versterkt, waardoor afvalstoffen en vocht beter kunnen worden afgevoerd. Daarnaast verbetert de werking van het afweersysteem. Manuele Lymfedrainage bevordert de afvoer van vervuilde lymfe, waardoor er plaats komt voor schone lymfe en de celstofwisseling kan verbeteren.

90 min €105 | 120 min €130

Basalt Hot Stone Massage

Basalt Hot Stone Massage

Bij Hot Stone Massage wordt gebruik gemaakt van basaltstenen, die zijn ontstaan door de lava van vulkanen, die afgekoeld eeuwenlang in rivierbeddingen hebben gelegen en daarom mooie ronde vormen hebben gekregen. Hot Stone Massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve ontspanningsmassage en thermotherapie. De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking. De thermotherapie kan bestaan uit hete, warme en koude stenen, net waar persoonlijke behoefte aan is.

90 min €105 | 120 min €130

Kruidenstempelmassage

Kruidenstempelmassage

De kruidenstempelmassage is een massage waarbij gebruikt wordt gemaakt van kruidenstempels om het lichaam te verwarmen. Wanneer het menselijk lichaam met 1 graden stijgt, veroorzaakt het een versnelling van de lokale en basale stofwisseling met 15%. De stofwisseling zal versnellen en de bloedsomloop van het lichaam wordt geactiveerd. De bloedvaten verwijden zich waardoor het lichaam gezuiverd wordt omdat er meer afvalstoffen het lichaam verlaten.

60 min €65 | 90 min €95 | 120 min €125

Combi Massage

Combi Massage

Bij stress of een verkeerde houding achter de computer kunnen spanning in de nek, schouder en rug veroorzaken. Bij deze op maat gemaakte massage combineer ik verschillende massagetechnieken en creëer ik zo de behandeling die jij nodig hebt.

60 min €65 | 90 min €95 | 120 min €125

Combi Spa Massage

Combi Spa Massage

De Spa Combi Massage is zoals de naam al zegt een combinatie van ontspannende massages. Deze combinatie begint met een voetbad, gevolgd door een Voetreflexmassage daarna volgt de dōTERRA Olie Aromatherapie. Na de Aromatherapie kan er worden gekozen tussen een Hot Stone Massage of een Kruidenstempelmassage. Tot slot wordt geëindigd met een heerlijke hoofdmassage. Kom helemaal tot rust met deze relaxte en ontspannende wellness massages.

90 min €115 | 120 min €150