Informatie over
onze behandelingen

Thaise Massage De Ronde Venen biedt verschillende soorten massages die allemaal op een andere manier voor totale ontspanning zorgen.

Massage brengt lichaam en geest in balans

Massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door massage worden verholpen.

Massage is voor de geest wat beweging is voor het lichaam

Massage zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens. Op geestelijk/spiritueel vlak verleent massage een gevoel van continuïteit aan het lichaam; het activeert het stromen van je levensenergie (Chi).

Thaise Yoga Massage

Traditionele Thaise massage of nuad phaen boran, is een van ’s werelds oudste geneesmethoden. De Thaise mensen zagen ziekte als onbalans in het lichaam of de geest en ze zochten hulp in de lokale tempel. Zij werden behandeld met de vier elementen van de traditionele geneeskunst: spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden en massage. Deze massage kan worden gegeven met Jojoba olie of zonder olie met kleding aan.

dōTERRA Olie Aromatherapie Massage

Krijg weer nieuwe energie met de aromatherapie massage. Geniet van een ontspannende massage met de pure essentiële oliën van dōTERRA, die allemaal een verschillende helende werking hebben. Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde, gebaseerd op het gebruik van etherische olie van kruiden, bloemen en andere plantendelen.

De aromatherapie is een samentrekking van de woorden aroma en therapie en staat voor behandeling met geuren. Aromatherapie wordt vooral ingezet bij klachten die samenhangen met spanningen, angst en slapeloosheid. De geuren werken in op het onderbewuste en brengen een verstoord zenuwstelsel terug in evenwicht. De essentiële oliën hebben het vermogen om te ontstressen of te verfrissen, maar ze worden ook ingezet om kwaaltjes en pijntjes te verhelpen. Door een massage met aromatherapie ontwaken al uw zintuigen en zit u weer lekker in uw vel.

Thaise Kruidenstempel Massage

Thaise kruidenstempel massage is een massage waarbij gebruikt wordt gemaakt van stempels om het lichaam te verwarmen. Wanneer het menselijk lichaam met 1 graden stijgt, veroorzaakt het een versnelling van de lokale en basale stofwisseling met 15%. De stofwisseling zal versnellen en de bloedsomloop van het lichaam wordt geactiveerd. De bloedvaten verwijden zich waardoor het lichaam gezuiverd wordt omdat er meer afvalstoffen het lichaam verlaten.

Nek- Schouder- & Rugmassage

Met een rug-, nek- en schoudermassage geniet u van een ontspannende massage waarbij de volle aandacht naar deze zones gaan. Met speciale massagetechnieken worden pijnlijke en stijve spieren los gemasseerd zodat uw specifieke klachten snel verlicht worden. Deze massage is voor mensen die de hele dag uren lang in dezelfde houding zitten.

Ontspanningsmassage

Een massage met een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling. Bij een ontspanningsmassage wordt zachter en meer aan de bewustwording van het lichaam gewerkt. Behandeling van het hoofd is hierbij niet los te zien van die van het lichaam.

Tok Sen massage

Tok betekent kloppen of tikken terwijl Sen verwijst naar de meridiaanlijnen in het lichaam. Leg die twee dingen samen en je krijgt een behandeling waarbij de lijnen van je lichaam worden afgeklopt met een hamer van een tamarindeboom. Het tikken creëert een resonerende, helende vibratie diep in de spieren die geblokkeerde energieën wissen. De trillingen die ontstaan zorgen ervoor dat het lichaam weer gaat stromen.

Voetmassage

Bij Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool gestimuleerd. Het voornaamste doel van deze vorm van voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Het verbetert de doorbloeding, activeert de organen en stimuleert de zenuwbanen. De organen van de mens zoals hart, longen, maag, darmen en nieren zijn in de vorm van meridianen terug te vinden op de voetzool. De voetzool wordt in deze visie gezien als de spiegel van het lichaam. Deze massage wordt vaak als aangenaam ervaren. Sommige mensen voelen tintelingen en prikkels.