Massage reviews

Waarom ik bij Jenny blijf? Ik ben een vrouw van 67 en heb mijn levenlang aan sport gedaan en ja ik heb ook mijn levenlang moeten dealen met allerlei pijntjes in gewrichten. Telkens kwam ik weer bij verschillende therapeuten terecht omdat het resultaat onbevredigend was. Ik vond mezelf uiteindelijk een zeur worden en dacht het zal wel aan mij liggen totdat ik bij Jenny kwam. Er ging een wereld voor mij open. Een prettig rustig intake gesprek met gevoel en inleving voor de patiënt en na de eerste massage kwam ik als herboren van de massagetafel af. In 1 woord zalig.

Therapie Massage De Ronde Venen

Ik ben nu al een aantal keer bij Jenny geweest vanwege mijn klachten aan mijn rug. Als ik bij Jenny aankom is ze altijd heel lief en neemt ze oprecht de tijd voor mij. Na de massage voel ik me helemaal vrij. Meestal doet het 1/2 dagen even pijn (beurs gevoel) en daarna ben ik weer helemaal de oude. Het helpt mij heel erg wanneer zij mij helpt en de behandeling is super goed. Ik voel me erg op mijn gemak. Zeker weten aan te raden om naar Jenny te gaan bij klachten!

Therapie Massage De Ronde Venen

Ik heb al zeker 10 verschillende masseuses bezocht in de afgelopen jaren, vaak in de meest hoogstaande spa’s en resorts. Niemand is zo goed en kundig als Jenny. Problemen waar diverse artsen en fysiotherapeuten al jarenlang niets mee konden, lost Jenny in 4-5 behandelingen helemaal op. Zij is hoogopgeleid, extreem sterk in de handen en ontzettend aardig. Vertrouw haar, vaar op haar advies en je komt herboren weer thuis.

Therapie Massage De Ronde Venen

Zat behoorlijk vast in nek en schouders na vele jaren hard werken. Best bijzonder hoe Jenny op vakkundige wijze mij van mijn klachten afhielp binnen vier behandelingen. Ze doet dit vanuit passie en toegewijde proffesionele manier, specifiek gericht op de klachten waar ik mee kwam. Na de eerste vier intensieve wekelijkse behandelingen zie ik graag uit naar de maandelijkse onderhoudsbehandelingen.

Therapie Massage De Ronde Venen

Massage bij Jenny is fantastisch. Ze is heel professioneel en weet de zwakke plekken in je lichaam goed te vinden en te behandelen. Een aanrader voor ieder die van stress en spanning in zijn/haar lichaam af wil! Het is goed voor iedereen!!

Therapie Massage De Ronde Venen

De Therapie massage van Jenny heeft mij veel goeds opgeleverd. Eindelijk ben ik van mijn harde spieren af in mijn nek en rug. Het helpt ook prima voor mijn houding. Dank daarvoor!

Therapie Massage De Ronde Venen

Een heerlijke massage van Jenny gehad. Er zat spanning in mijn nek en schouder waardoor ik vaak lichte hoofdpijn had. Na de behandeling van Jenny heb ik pas 1x hoofdpijn gehad. Verder kom ik veel sneller in slaap. Dankjewel Jenny, je hebt er een vaste klant bij!

Therapie Massage De Ronde Venen

Een absolute aanrader deze massagesalon. Ik voel mij altijd herboren na een massage. Ik zit vaak een hele dag achter de computer. Dat resulteert in stijve spieren. De rug-nek-schouder-massage is pittig maar helpt geweldig goed. Het bloedt stroomt weer door je hele rug.

Therapie Massage De Ronde Venen

Ik ben nu enige tijd in behandeling bij Therapie Massage De Ronde Venen. Ik had altijd een terugkerende nek- en schouderpijn. Sinds ik bij Ronde Venen onder behandeling ben is het eindelijk onder controle, dit door een keer in de zoveel tijd een onderhoudende massage te krijgen. Maar ook als ik acuut last heb, staat Jenny voor je klaar, ze is uitermate flexibel. De salon ziet er keurig netjes uit. Dames een aanrader!!

Therapie Massage De Ronde Venen

Tot nu toe 2 keer bij Jenny geweest voor een ontspanningsmassage. Wat is me dat goed bevallen! Je wordt er warm ontvangen en ziet dat ze heel wat massage diploma’s aan de muur heeft hangen die ze uitstekend in praktijk kan brengen. Je merkt dat ze veel technieken beheerst om bijvoorbeeld mensen met rug/nekklachten, hoofdpijn en/of vast zitten goed te kunnen behandelen. Na de massage voel je je in balans, energiek en soepel.

Therapie Massage De Ronde Venen

Als je echt een goede op jou afgestemde massage wil, dan is dit HET adres. Iedere keer weet ze obstakels in mijn lichaam weg te halen en loop ik verjongd de deur uit. Met talloze technieken en vele opleidingen w.o. fysiotherapie en 15 diploma’s gebruikt ze precies wat je nodig hebt. En je voelt het hart in haar handen bij elke aanraking en is daarom ook een energetische weldaad. Voor erotische massage ben je hier aan het verkeerde adres, maar voor een daadwerkelijk therapeutische massage is dit een absolute aanrader!

Therapie Massage De Ronde Venen

Een massage bij Therapie Massage De Ronde Venen is een massage die rustgevend is maar zeker ook herstellend. Al na enkele behandelingen is de pijn in mijn schouder aanzienlijk verminderd. Jenny richt zich niet alleen, zoals zo veel traditionele therapeuten, op de pijnlijke plekken maar op het gehele lichaam en ook op de geest. Ik ben er zeker bij gebaat. Ik ben getipt door een goede vriend die al vele jaren nekklachten heeft en al vele therapieën uitgeprobeerd heeft, maar nergens zulke goede resultaten heeft ervaren als bij Therapie Massage De Ronde Venen.

Therapie Massage De Ronde Venen

Ik had het gevoel dat mijn spieren wel wat ontspanning konden gebruiken en besloot dus een voor een ontspanningsmassage te gaan bij Jenny. Het was de eerste keer niet echt een ontspanningsmassage zoals ik had verwacht. Veel van mijn nek- en rugspieren zaten muurvast. Hard werken voor Jenny om dit weer normaal te krijgen. Vanaf de derde keer kon ik echt verschil merken. Mijn spieren zijn veel losser en soepeler en daardoor hoeft er nu nog maar heel weinig ‘hard’ te worden gewerkt. Mijn lijf voelt echt veel beter en de massages zorgen nu voor een goed en ontspannen gevoel. Even doorzetten voor een geweldig resultaat dus. Zeker aan te raden!

Therapie Massage De Ronde Venen

Omdat ik al enige tijd rondliep met pijn in mijn rug ben ik op zoek gegaan naar een goede plek voor massage. Ik had intussen al 2 keer een fysiotherapeut geprobeerd maar beide keren zonder het gewenste resultaat. Via internet ben ik uitgekomen bij Jenny en ik ben blij dat ik haar gevonden heb. Met 2 behandelingen heeft ze mij al nagenoeg volledig van de pijn afgeholpen waar ik al zo lang mee rond liep. Ze is zeer vakkundig en weet door haar ervaring al snel de oorzaak van de pijn op te sporen. In haar mooi ingerichte salon in Amstelhoek lig je op een heerlijk verwarmde massagetafel. Hier gaat ze op haar eigen manier te werk. Zo past ze o.m. Tok-Sen massage toe (ik kende het nog niet) en ik denk dat mede daardoor het bij mij zo snel en goed geholpen heeft. Als ik weer ergens pijntjes krijg zal ik haar zeker weer opzoeken.

Therapie Massage De Ronde Venen

Door de scoliose in mijn rug heb ik continu last van mijn spieren dat ze erg strak zitten en uiteindelijk gaat het zeer doen. Gelukkig kwam ik Therapie Massage De Ronde Venen tegen. Als ik nu last van mij rug krijg kan ik bij Jenny snel terecht en ben ik voor een erg lange tijd van mijn rugklachten af. Je wordt er vriendelijk behandeld en ze is erg professioneel. Ik kom zeker terug. Een aanrader voor iedereen die scoliose klachten heeft! (Natuurlijk ook voor andere klachten)

Therapie Massage De Ronde Venen

Ik had last van twee klapvoeten als gevolg van een hernia. Na massage bij Jenny voelde ik steeds direct wat verschil in het lopen. Ik geloof dat deze massages hebben bijgedragen – en nog bijdragen – aan het herstel van de klapvoeten. Daarnaast is een voetmassage ook qua ontspanning gewoon een aanrader.

Therapie Massage De Ronde Venen

Ben bij Jenny gekomen omdat ik last had van mijn rug en vooral schouders. Ik moet eerlijk zeggen; even de tanden op elkaar. Maar na de eerste behandeling meteen al meer ruimte en lucht. Ik raad aan om 1,5 uur te boeken voor een totaal behandeling! Niet twijfelen, gewoon doen!

Therapie Massage De Ronde Venen

Vriendelijk ontvangst, sfeervolle ruimte. Jenny is vakkundig en zorgvuldig en geeft juiste aandacht en kracht. Gewoon fantastisch!

Therapie Massage De Ronde Venen