Massage reviews

De Therapie massage van Jenny heeft mij veel goeds opgeleverd. Eindelijk ben ik van mijn harde spieren af in mijn nek en rug. Het helpt ook prima voor mijn houding. Dank daarvoor!

Een heerlijke massage van Jenny gehad. Er zat spanning in mijn nek en schouder waardoor ik vaak lichte hoofdpijn had. Na de behandeling van Jenny heb ik pas 1x hoofdpijn gehad. Verder kom ik veel sneller in slaap. Dankjewel Jenny, je hebt er een vaste klant bij!

Ik ben nu al een aantal keer bij Jenny geweest vanwege mijn klachten aan mijn rug. Als ik bij Jenny aankom is ze altijd heel lief en neemt ze oprecht de tijd voor mij. Na de massage voel ik me helemaal vrij. Meestal doet het 1/2 dagen even pijn (beurs gevoel) en daarna ben ik weer helemaal de oude. Het helpt mij heel erg wanneer zij mij helpt en de behandeling is super goed. Ik voel me erg op mijn gemak. Zeker weten aan te raden om naar Jenny te gaan bij klachten!

Ik ben nu enige tijd in behandeling bij Therapie Massage De Ronde Venen. Ik had altijd een terugkerende nek- en schouderpijn. Sinds ik bij Ronde Venen onder behandeling ben is het eindelijk onder controle, dit door een keer in de zoveel tijd een onderhoudende massage te krijgen. Maar ook als ik acuut last heb, staat Jenny voor je klaar, ze is uitermate flexibel. De salon ziet er keurig netjes uit. Dames een aanrader!!

Als je echt een goede op jou afgestemde massage wil, dan is dit HET adres. Iedere keer weet ze obstakels in mijn lichaam weg te halen en loop ik verjongd de deur uit. Met talloze technieken en vele opleidingen w.o. fysiotherapie en 7 diploma’s gebruikt ze precies wat je nodig hebt. En je voelt het hart in haar handen bij elke aanraking en is daarom ook een energetische weldaad. Voor erotische massage ben je hier aan het verkeerde adres, maar voor een daadwerkelijk therapeutische massage is dit een absolute aanrader!

Een massage bij Therapie Massage De Ronde Venen is een massage die rustgevend is maar zeker ook herstellend. Al na enkele behandelingen is de pijn in mijn schouder aanzienlijk verminderd. Jenny richt zich niet alleen, zoals zo veel traditionele therapeuten, op de pijnlijke plekken maar op het gehele lichaam en ook op de geest. Ik ben er zeker bij gebaat. Ik ben getipt door een goede vriend die al vele jaren nekklachten heeft en al vele therapieën uitgeprobeerd heeft, maar nergens zulke goede resultaten heeft ervaren als bij Therapie Massage De Ronde Venen.

Tot nu toe 2 keer bij Jenny geweest voor een ontspanningsmassage. Wat is me dat goed bevallen! Je wordt er warm ontvangen en ziet dat ze heel wat massage diploma’s aan de muur heeft hangen die ze uitstekend in praktijk kan brengen. Je merkt dat ze veel technieken beheerst om bijvoorbeeld mensen met rug/nekklachten, hoofdpijn en/of vast zitten goed te kunnen behandelen. Na de massage voel je je in balans, energiek en soepel.

Door de scoliose in mijn rug heb ik continu last van mijn spieren dat ze erg strak zitten en uiteindelijk gaat het zeer doen. Gelukkig kwam ik Therapie Massage De Ronde Venen tegen. Als ik nu last van mij rug krijg kan ik bij Jenny snel terecht en ben ik voor een erg lange tijd van mijn rugklachten af. Je wordt er vriendelijk behandeld en ze is erg professioneel. Ik kom zeker terug. Een aanrader voor iedereen die scoliose klachten heeft! (Natuurlijk ook voor andere klachten)

Een absolute aanrader deze massagesalon. Ik voel mij altijd herboren na een massage. Ik zit vaak een hele dag achter de computer. Dat resulteert in stijve spieren. De rug-nek-schouder-massage is pittig maar helpt geweldig goed. Het bloedt stroomt weer door je hele rug.

Massage bij Jenny is fantastisch. Ze is heel professioneel en weet de zwakke plekken in je lichaam goed te vinden en te behandelen. Een aanrader voor ieder die van stress en spanning in zijn/haar lichaam af wil! Het is goed voor iedereen!!

Omdat ik al enige tijd rondliep met pijn in mijn rug ben ik op zoek gegaan naar een goede plek voor massage. Ik had intussen al 2 keer een fysiotherapeut geprobeerd maar beide keren zonder het gewenste resultaat. Via internet ben ik uitgekomen bij Jenny en ik ben blij dat ik haar gevonden heb. Met 2 behandelingen heeft ze mij al nagenoeg volledig van de pijn afgeholpen waar ik al zo lang mee rond liep. Ze is zeer vakkundig en weet door haar ervaring al snel de oorzaak van de pijn op te sporen. In haar mooi ingerichte salon in Amstelhoek lig je op een heerlijk verwarmde massagetafel. Hier gaat ze op haar eigen manier te werk. Zo past ze o.m. Tok-Sen massage toe (ik kende het nog niet) en ik denk dat mede daardoor het bij mij zo snel en goed geholpen heeft. Als ik weer ergens pijntjes krijg zal ik haar zeker weer opzoeken.