Massage Vinkeveen

Zoekt u een massage in de buurt van Vinkeveen? Massagesalon Therapie Massage De Ronde Venen biedt verschillende soorten massages die allemaal op een andere manier voor totale ontspanning zorgen. U bent van harte welkom op de Van Dijklaan 22 in Amstelhoek.

Tarieven

Bekijk het overzicht van de tarieven

Massages

Bekijk het overzicht van de behandelingen

Contact

Neem contact op of maak een afspraak

Ontspanning en energie nodig?

Jenny Massage De Ronde Venen

Over mij

Mijn naam is Narumon (roepnaam Jenny). Ik kom uit Bangkok. Sinds 2012 ben ik gediplomeerd masseuse en heb ik diverse therapeutische massage opleidingen in Bangkok afgerond: Manuele Therapie; Traditionele Thaise Massage; Aromatherapie Massage en Thaise Reflexologie Massage. Ik hoop u te zien in mijn massagesalon op de Van Dijklaan 22 te Amstelhoek.

Reacties van klanten

Een massage bij therapie massage de Ronde Venen is een massage die rustgevend is maar zeker ook herstellend. Al na enkele behandelingen is de pijn in mijn schouder aanzienlijk vermindert. Jenny richt zich niet alleen, zoals zo veel traditionele therapeuten, op de pijnlijke plekken maar op het gehele lichaam en ook op de geest. Ik ben er zeker bij gebaat. Ik ben getipt door een goede vriend die al vele jaren nekklachten heeft en al vele therapieën uitgeprobeerd heeft, maar nergens zulke goede resultaten heeft ervaren als bij therapie massage de Ronde Venen.

Omdat ik al enige tijd rondliep met pijn in mijn rug ben ik op zoek gegaan naar een goede plek voor massage. Ik had intussen al 2 keer een fysiotherapeut geprobeerd maar beide keren zonder het gewenste resultaat. Via internet ben ik uitgekomen bij Jenny en ik ben blij dat ik haar gevonden heb. Met 2 behandelingen heeft ze mij al nagenoeg volledig van de pijn afgeholpen waar ik al zo lang mee rond liep. Ze is zeer vakkundig en weet door haar ervaring al snel de oorzaak van de pijn op te sporen. In haar mooi ingerichte salon in Amstelhoek lig je op een heerlijk verwarmde massagetafel. Hier gaat ze op haar eigen manier te werk. Zo past ze o.m. Tok-Sen massage toe (ik kende het nog niet) en ik denk dat mede daardoor het bij mij zo snel en goed geholpen heeft. Als ik weer ergens pijntjes krijg zal ik haar zeker weer opzoeken.

Ik ben nu enige tijd in behandeling bij Therapie Massage De Ronde Venen. Ik had altijd een terugkerende nek- en schouderpijn. Sinds ik bij Ronde Venen onder behandeling ben is het eindelijk onder controle, dit door een keer in de zoveel tijd een onderhoudende massage te krijgen. Maar ook als ik acuut last heb, staat Jenny voor je klaar, ze is uitermate flexibel. De salon ziet er keurig netjes uit. Dames een aanrader!!

Een heerlijke massage van Jenny gehad. Er zat spanning in mijn nek en schouder waardoor ik vaak lichte hoofdpijn had. Na de behandeling van Jenny heb ik pas 1x hoofdpijn gehad. Verder kom ik veel sneller in slaap. Dankjewel Jenny, je hebt er een vaste klant bij!