Huisregels Therapie Massage De Ronde Venen

Bij Therapie Massage De Ronde Venen gelden enkele huisregels om de behandelingen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

  1. Ik hecht veel belang aan ethiek en hygiëne. Ik verwacht dat u schoon en fris op uw afspraak verschijnt en u mag ervan uitgaan dat mijn praktijkruimte en gebruikte materialen altijd schoon zijn. Handdoeken worden na elke behandeling gewassen. Iedereen is verplicht de onderkleding aan te houden (met uitzondering van een b.h. voor de dames). Tijdens de massage bedek ik u met een handdoek.
  1. Om volledig ontspannen aan uw behandeling te beginnen, raad ik aan om op tijd te komen. Neem de tijd en arriveer 5 minuten voor aanvang van uw afspraak. Als u later komt kan het zijn dat ik genoodzaakt ben de afspraak in te korten i.v.m. de volgende afspraak.
  1. Bij de eerste afspraak zal ik u enkele vragen stellen over uw gezondheid, medicatiegebruik, levensstijl en verwachtingen van de massage of behandeling. Het is uw verantwoordelijkheid om correcte informatie te verstrekken. Op basis hiervan, evenals tijdens de behandeling, behoud ik het recht om u niet te behandelen en u eventueel door te verwijzen naar een arts of specialist. Als u gezondheidsklachten hebt en twijfelt of massage geschikt is, raadpleeg dan eerst uw arts. Denk na of er andere belangrijke informatie is die ik moet weten om de behandeling optimaal te laten verlopen. Alle informatie die u met mij deelt voor, tijdens of na de behandeling wordt vertrouwelijk behandeld en niet met anderen gedeeld.
  1. Een afspraak die telefonisch of via WhatsApp is gemaakt, is bindend en kan alleen telefonisch of via WhatsApp worden gewijzigd of geannuleerd. Tot één dag van tevoren kunt u kosteloos uw afspraak verzetten of annuleren. Bij annulering of wijziging op de dag zelf breng ik 50% van de behandelingskosten in rekening.
  1. Tijdens de behandeling wordt gevraagd uw mobiele telefoon uit te zetten. Draag gemakkelijke kleding en minimaliseer het dragen van sieraden.
  1. De massages zijn inclusief Jojoba Olie en na afloop een kopje thee of water. Na de massage is het belangrijk om voldoende water te drinken om alle afvalstoffen uit uw lichaam te spoelen.
  1. Massage is niet mogelijk bij koorts, infecties, hart- of vaatziekten, besmettelijke huidaandoeningen, overmatig alcohol- of drugsgebruik, slechte algehele gezondheid en tijdens zwangerschap.
  1. Ik behoud mij het recht voor om personen de toegang tot de praktijk te weigeren en niet te behandelen. Mijn praktijk biedt geen erotische behandelingen aan.